Ο Θεός δεν δίνει τις ίδιες αποστολές.



Ο Θεός δεν δίνει τις ίδιες αποστολές.

Αποστολή: Σήμερα ο Θεός ενεργεί μέσα στις κοινωνίες των ανθρώπων διά Πνεύματος Αγίου. Σε αυτόν τον ανθρωπο που ακούει την ζώσα φωνή του ζώντος Θεού, η οποία έρχεται διά Πνεύματος Αγίου, φανερώνει ο Θεός ότι έχει αποστολή. Όποια και αν είναι η αποστολή η οποία δίνεται ανωθεν, θα πρέπει ο ανθρωπος να υπακούσει την φωνή του Θεού και να φέρει την αποστολή του εις πέρας. Ο Θεός δεν δίνει τις ίδιες αποστολές. Μοιράζει εις έκαστον και δίνει ιδιάζουσα μορφή σοφίας (αποστολή), ώστε ο ένας να συμπληρώνει τον αλλον. Έχουμε ακούσει ότι το περίσσευμα του ενός πρέπει να παρέχεται δωρεάν στο υστέρημα του αλλου. Μέσω αυτής της εντολής αποκτούμε όλοι προσωπικότητα και αποστολή ξεχωριστή και συμμετέχουμε στην ίδρυση της βασιλείας του Θεού στη γη. Έτσι φανερώνεται η αγάπη η οποία θα πρέπει να μας διέπει ως λαός του Θεού. Ο καθένας που θα φέρει την αποστολή του εις πέρας θα τιμηθεί δι’ αυτή από τον Θεό και από τους ανθρώπους. Γένοιτο, γένοιτο Αμήν.

Αποστολή: Ο Θεός έχει σχέδιο, ο Θεός έχει τρόπο, ο Θεός έχει αγάπη, ο Θεός έχει σοφία. Ας τον αφήσουμε λοιπόν να ολοκληρώσει το σχέδιό του στη ζωή μας και εμείς ας κάνουμε αυτό που ενέπνευσε μέσα μας. Είμεθα όλοι μέλη αλλήλων. Έτσι με την διαφορετικότητα που μας διακατέχει θα γίνουμε συμμέτοχοι του θελήματος του Θεού. Για να ιδρυθεί η βασιλεία του Θεού χρειάζεται ο Θεός να τεμαχίσει τη σοφία του σε χιλιάδες και εκατομμύρια ανθρώπους ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε την εικόνα του Θεού, το πάζλ του Θεού. Είναι απολύτως βέβαιον πως εάν μελετήσουμε όλοι την παγκόσμια πνευματική ιστορία θα δούμε ότι ανάλογα την χρονική περίοδο και το πνευματικό επίπεδο των ανθρώπων ο Θεός ενεργούσε διαφορετικά.

Σήμερα φτάσαμε στη δική μας εποχή. Εύχομαι να βρούμε τη δική μας αποστολή και να την φέρουμε εις πέρας μέσα από την εν Θεώ ελεύθερη βούλησή μας. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Αποστολή: Η αποστολή μας είναι να γίνουμε υιοί Θεού κατ’ εικόνα και ομοίωσηαυτού.

Ο Χριστός ήταν και είναι ο δάσκαλος όλων και θα πρέπει να τον ακολουθήσουμεουσιαστικά ώστε να γίνουμε σαν αυτόν. Ο Χριστός ήταν υγιής στο πνεύμα και στοσώμα. Μέχρι να πετύχουμε εμείς αυτό δεν είμαστε τίποτα, απλώς ζούμε την παραμυθία μας.

Ο Κύριος δεν έφερε μία θρησκεία, της οποίας οι πιστοί θα πρέπει να στηρίζονται στα φάρμακα. Έφερε το ουράνιο πολίτευμα το οποίο καταργεί την ασθένεια, την φθορά, τον θάνατο.

Αποστολή: Σκεφτείτε να είμεθα τα πρώτα στοιχεία της ανατροπής του δαιμονισμένου κόσμου!

Αποστολή: Οι ανθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι ζουν, ότι είναι υιοί του Θεού, ασυνείδητα το πιστεύουν, καθώς ασυνείδητα λένε ότι θα πεθάνουν, αν το εννοούσαν δεν θα μεριμνούσαν για τίποτε αλλο παρά να βρουν την ζωή, να βρουν τον Χριστό.

Ο Χριστός είπε μια φορά στην Μάρθα: << Μάρθα, Μάρθα, μεριμνάς και τυρβάς περί πολλά, ενός δε εστί χρεία >>.

Αυτό το ένα είναι, ο ανθρωπος να βρει τον Θεό, να βρει την αποστολή του, να βρει την ζωή, να βρει την αφθαρσία, την αγάπη, τους καρπούς του Αγίου Πνεύματος, τα χαρίσματα και τα σημεία του, ώστε να γίνει θεός, αυτή είναι η αποστολή όλων μας.

Αποστολή: Να μην πεθάνεις ποτέ.

Αποστολή: Να ψάξουμε τους υπερβατικούς στόχους μας, τους στόχους της ζωής του Θεού, μέσα από το Ευαγγέλιο του Χριστού, να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τον κόσμο της αγάπης που παρουσίασε ο Χριστός ως ο μόνος απεσταλμένος.

Να αξιοποιήσουμε τις σχέσεις μεταξύ μας που ζήτησε ο Θεός, από όλους εμάς, με σκοπό μέσα από την ανυπόκριτη αγάπη να εξελιχτούμε.

Αποστολή: Να σηκώσουμε ψηλά τη δάδα της ζωής, του αγιασμού, της σοφίας του Αγίου Ευαγγελίου, της ταπείνωσης και να προχωρήσουμε μέσα στις κοινωνίες των ανθρώπων αδιαφορώντας για τα κατηγορώ και τις κοροϊδίες που θα εξαπολύουν μερικοί εις εμάς λόγω του ότι υπηρετούμε το Χριστό και το Αγιο Ευαγγέλιό του. Καλύτερα να ντρέπεται ο κόσμος για μας, παρά ο Θεός για εμάς.

Να θυμόμαστε όλοι το εξής για να παίρνουμε θάρρος: << μη φοβού μικρόν ποίμνιον διότι ο πατήρ ευδόκησε να μας δώση την βασιλείαν του Θεού >> δημιουργώντας την εκκλησία της Φιλαδέλφειας στη Φωνή Θεού. Πίστη χρειάζεται και αφιέρωση.

Αποστολή: Τα έργα του Χριστού ήτο, είναι και θα είναι, πρώτον οι πειρασμοί στην έρημο όπου νίκησε τον διάβολο και τον έθεσε από εξολοθρευτή παιδαγωγό.

Δεύτερο έργο του Χριστού είναι τα θαύματα, είναι τα κηρύγματα γεμάτα σοφία Θεού συναρπάζουσα, είναι η θυσία, είναι η ταφή, είναι η ανάσταση, είναι η ανάληψη, είναι η κάθοδος του Αγίου Πνεύματος. Είναι επίσης η παρότρυνση ώστε οι μαθητές του να εξαπλώσουν το Ευαγγέλιο της βασιλείας σε όλο τον κόσμο, είναι η ίδρυση της Φωνής Θεού, είναι η εκπλήρωση των επαγγελιών που είναι η κατάργηση της αμαρτίας διότι τα οψώνια αυτής είναι θάνατος (όταν φύγει η αμαρτία θα καταργηθεί ο θάνατος), είναι η ίδρυση της βασιλείας του Θεού σε όλο τον λαό του Θεού, όταν φύγει η αμαρτία ιδρύεται η βασιλεία του Θεού μέσα μας και γύρω μας, είναι η επικράτηση της αφθαρτης αθάνατης ζωής, είναι η ανάσταση των νεκρών.

Όλοι λοιπόν δυνάμεθα να καταλάβουμε την αποστολή μας. Οι πρώτοι μαθητές τελείωσαν το έργο τους, οι νέοι μαθητές θα υπάρξουν σήμερα ώστε να εκπληρώσουν το θέλημα του Θεού, τις επαγγελίες αυτού ώστε κατόπιν να έρθει ο Χριστός να παραλάβει την βασιλεία του.

Ο Πατέρας είπε στον Υιό του, κάθου εκ δεξιών μου εωσού θέσω τους εχθρούς σου υποπόδιο των ποδών σου, όλους τους εχθρούς, έσχατος εχθρός καταργείται ο θάνατος. Όταν γίνει αυτό τότε θα κάνει την δευτέρα του παρουσία, γένοιτο γένοιτο αμήν.

Αυτή είναι η αποστολή μας, να καταργήσουμε την αμαρτία και τον θάνατο από τα σώματα ημών. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.


Απολωλός πρόβατο:

Απολωλός πρόβατο: Το απολωλός πρόβατο είναι όλο το ανθρώπινο γένος το οποίο απεστάτησε από τον ζώντα Θεό και από την ουσιαστική διδασκαλία του Χριστού. Τρεφόμενο σήμερα από εντάλματα ανθρώπων που μας οδηγούν σε ανούσιες τυπικές θρησκευτικές διατάξεις, καταπίνοντας οι χριστιανοί σήμερα την κάμηλο διαμελίζοντας τον κώνωπα. Λεγόμεθα χριστιανοί και μάλιστα ορθόδοξοι χριστιανοί, όμως καμιά ουσιαστική σχέση δεν έχουμε με τον Χριστό και το αγιο ευαγγέλιό του.

Νεότερη Παλαιότερη