Πνευματικά μηνύματα


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΩΝΗΣ ΘΕΟΥ


1) Σοφία είναι να νικήσουμε τον έτερο κακό εαυτό μας. Ασοφία είναι να μας νικήσει εκείνος. Η αιτία αυτών των δύο είναι: Πρώτον, η άγνοια του θελήματος του Θεού (αυτή θα καθορίσει την ήττα) και δεύτερον η σοφία του Θεού και η γνώση του θελήματος του Θεού θα μας εξασφαλίσουν την νίκη.


 

2) Ο νους, η καρδιά, ο εγκέφαλος, οι επιστήμες, οι τέχνες, τα ονόματα στο σύμπαν όπως Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, αστέρι, ήλιος, γαλαξίας, θάλασσα είναι όλα ελληνικές λέξεις, γενικότερα ο πολιτισμός του κόσμου με αποκορύφωμα την Δημοκρατία εξήλθε από την Ελλάδα. Η ολυμπιακή φλόγα μεταλαμπαδεύεται σε όλα τα έθνη από την Ελλάδα και ενώνει τον κόσμο. Θεός για έναν άνθρωπο, αλλά και για όλον τον κόσμο είναι η Ελλάδα και ό,τι κρύβεται πίσω απ’ αυτή, με έναν όρο, να εφαρμόσουν οι άνθρωποι που ζουν σήμερα σε αυτή την Ελλάδα το Ευαγγέλιο του Χριστού, το οποίο εγράφη στην αρχαία Ελληνική γλώσσα. Αν όχι, οι αξίες αυτής και του κόσμου θα σβήσουν αργά ή γρήγορα. Όταν όμως οι Έλληνες συνέλθουν, να γνωρίζουν ότι έγιναν ο Θεός του κόσμου. Όποιος θελήσει να πολεμήσει τους Έλληνες ο ίδιος θα χάσει, διότι θα πολεμήσει τον εαυτό του αλλά και ό,τι είναι σήμερα ο ίδιος, αφού ο πολιτισμός της Ελλάδος έγινε σήμερα το πολίτευμα σχεδόν όλου του κόσμου. Ακόμα και η γλώσσα του Θεού είναι η ελληνική και ο λόγος διότι ζωοποιεί τον άνθρωπο και βρίσκεται μέσα στον Λόγο του Θεού (Καινή Διαθήκη). Όλοι σήμερα είναι Έλληνες, γι’ αυτό δεν ξεχωρίζουμε την θέση μας από τους άλλους λαούς αφού όλοι είναι αδέλφια μας.


 

3) Αν πιστεύουμε ότι ο Θεός είναι Άγιος, ας γίνουμε άγιοι. Αν πιστεύουμε ότι ο Θεός είναι δίκαιος, ας γίνουμε δίκαιοι. Αν πιστεύουμε ότι ο Θεός είναι ζωή άφθαρτη, ας γίνουμε ζωή άφθαρτη. Αν πιστεύουμε ότι ο Θεός είναι αγάπη, ας γίνουμε αγάπη. Αν πιστεύουμε στον Θεό, ας φύγουμε από τα λόγια περί Θεού και ας ξεκινήσουμε να ζούμε τα έργα του Θεού ώστε αυτά να κοσμούν από σήμερα εμάς τους ίδιους για να κοσμούν και όλον τον πλανήτη στη συνέχεια. Γένοιτο αμήν.


 

4) Παράδεισος είναι να έχω στη σκέψη μου, στη ζωή μου αυτό που αγαπώ (τον Πατέρα – Θεό) και η κόλαση είναι η απόσταση που υπάρχει απ’ αυτό που θέλω, απ’ αυτό που αγαπώ (τον Πατέρα – Θεό).


 

5) Η δύναμη ενός πνευματικού ηγέτη κρύβεται στα χαμόγελα και στην συγκίνηση όσων τον γνώρισαν, αφού έστω και με την παρουσία του τους κάνει ευτυχισμένους.


 

6) Αγάπη στον Θεό και στον αδελφό είναι να είσαι εκεί που σε χρειάζεται χωρίς να σε παρακαλά, αλλά και χωρίς να αναγκάζεις Θεό και αδελφό να σου λένε σε χρειάζομαι. Στην Παλαιά Διαθήκη πλησίον ήταν αυτός που πήγαινες να ζητήσεις βοήθεια. Στην Καινή Διαθήκη πλησίον είναι αυτός που εσύ τρέχεις να καλύψεις τις ανάγκες του. Όπως ο καλός Σαμαρείτης, ας γίνουμε καλοί Σαμαρείτες.


 

7) Σε όσους ο Θεός έδωσε αξία, αν και δεν τους αξίζει, διότι μέσα απ’ αυτή έγιναν άπληστοι και πολλοί έμποροι ψυχών, να γνωρίζουν ότι δεν τους την παίρνει πίσω και ο λόγος για να αξίζουν και αυτοί κάτι, μήπως μέσα απ’ αυτή την αγάπη του Θεού αξιωθούν τον Θεό στη ζωή τους.


 

8) Τον Θεό είναι πολλοί που δεν τον βλέπουν όταν έρχεται στη ζωή τους, όμως, καταλαβαίνουν την διαφορά όταν φεύγει από τη ζωή τους. Γι’ αυτό ας προσέχουμε, διότι σήμερα δίπλα μας υπάρχει πολύς Θεός. Εξάλλου, αν έρθει η ώρα να μετανιώσουμε, τότε θα μετανιώσουμε για έναν λόγο. Αυτός είναι που δεν τον ακολουθήσαμε και που δεν πήραμε τα ρίσκα εκείνα που θα τον έκαναν να ζήσει για πάντα μαζί μας, αιώνια μαζί μας. Αν χάσουμε τον Θεό τότε θα χάσουμε τα πάντα.



9) Με κουράζουν καμιά φορά οι άνθρωποι, διότι όταν με στείλει δίπλα τους ο Θεός αυτοί με τον τρόπο που σκέφτονται δεν μπορούν να πιστέψουν, να δουν, να καταλάβουν ότι αυτός που τους μιλά είναι αυτός που τους αγαπά και ήλθε δίπλα τους για να τους δώσει ζωή, χαρά, υγεία, σοφία. Μέγα εμπόδιο στις μεταξύ σχέσεις Θεού και ανθρώπων είναι η πονηρία των ανθρώπων. Καμία σχέση με την απλότητα και αγαθότητα του Θεού. Ας τείνουμε να γίνουμε θεοί. Είναι σίγουρο ότι στον δρόμο, στο ταξίδι μας θα μαλακώσουμε. Αυτό θα μας ωφελήσει διότι θα γνωρίσουμε τον Θεό, αφού αυτός είναι σήμερα μαζί μας, δίπλα μας και συνταξιδεύει στη ζωή μας.


 

10) Άφησε πίσω σου ότι σου έχτισαν οι άλλοι μέσα σου μέχρι σήμερα και ξεκίνα καινούρια ζωή με τον Χριστό και τον θείο σπερματικό λόγου του, ώστε να φτιάξεις τον αμπελώνα του Θεού μέσα σου αλλά και γύρω σου με πολλούς καρπούς, χαρίσματα και σημεία του Αγίου Πνεύματος.


 

11) Ο υποκριτής ομοιάζει με το φίδι το οποίο αλλάζει δέρμα κάθε χρόνο συνέχεια, όμως πάντα φίδι μένει. Αν ένας δεν κατανοήσει την αλήθεια του Χριστού, φίδι θα είναι και όσο δέρμα και αν αλλάξει δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Όποιος δεν κατανοήσει τον Λόγο του Θεού και τον τρόπο που ο Θεός του καθόρισε να ζει, δεν θα μπορέσει να αλλάξει. Ας μην ζούμε όπως τα φίδια, αλλά να ζούμε όπως ο Χριστός ο οποίος ήταν, είναι και θα είναι ο μόνος λογικός άνθρωπος και Θεός. Ας ελπίζουμε όμως και γι’ αυτούς που είναι φίδια, διότι και εμείς φίδια ήμασταν. Τα αδύνατα παρά τοις ανθρώποις δυνατά παρά τον Θεό. Αφού αλλάξαμε εμείς θα αλλάξουν όλοι.



12) Ο άνθρωπος γεννήθηκε από τον Θεό και συγκεκριμένα από την λογική του Θεού, κατά συνέπεια από τον Λόγο του Θεού. Αυτός ο Θεός είπε, γενηθήτω άνθρωπος κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση. Κατόπιν ο ίδιος ο Θεός ενεφύσησε στους μυκτήρες αυτού πνοή ζωής. Ακόμα, ο άνθρωπος δημιουργήθηκε από αγάπη, με αγάπη. Δημιουργήθηκε από τον Πατέρα μας τον Θεό ο οποίος είναι αγάπη. Συμπέρασμα: Αν ο άνθρωπος δεν συνδιαλέγεται συνέχεια με τον Λόγο του Θεού και δεν ζει την αγάπη ώστε να δίνει αγάπη, δεν θα μπορέσει να ζήσει.



13) Σήμερα στον κόσμο ισχυροί δεν είναι όσοι παίζουν με τους πληθυσμούς των κρατών και τον αριθμό αυτών, το πόσοι είναι 10 εκατομμύρια, 100 εκατομμύρια κ.λ.π.. Ισχυροί ακόμη δεν είναι όσοι φτιάχνουν όπλα, ισχυροί στον κόσμο δεν είναι όσοι ηγούνται θρησκειών ή διοικούν μεγάλες θρησκευτικές οργανώσεις. Αδέλφια μου οι ισχυροί του κόσμου είναι όσοι είναι άνθρωποι του Θεού, οι ταπεινοί. Ας γίνουμε οι άνθρωποι του Θεού, αφού για το δικό τους χατίρι θα εκπληρωθούν τα γεγραμμένα και θα αναγεννηθεί ο κόσμος. Τα γεγραμμένα είναι: Πρώτον, να κηρυχθεί το Ευαγγέλιο της βασιλείας, το οποίο για πρώτη φορά στον κόσμο κηρύττει δημόσια η Φωνή Θεού. Δεύτερον, να μπούμε στο αγιαστήριο. Τρίτον, να γνωρίσουμε τον Θεό μέσα από την υγιαίνουσα διδασκαλία και νουθεσία της Φωνής Θεού. Τέταρτον, να καταργηθεί η αμαρτία. Πέμπτον, να καταργηθεί η φθορά και ο θάνατος. Είναι γραφικό, Υιέ μου, κάθου εκ δεξιών μου, εωσού θέσω τους εχθρούς σου υποπόδιον των ποδών σου, έσχατος εχθρός καταργείται ο θάνατος. Έκτον, να ιδρυθεί και να παρουσιαστεί η παγκόσμια οικογένεια του Θεού. Έβδομον, να λάβει χώρα η δευτέρα έλευση του Χριστού. Όγδοον, να λάβει χώρα διά του Χριστού η ανάσταση των εν κυρίω κοιμηθέντων. Ένατον, οι άγιοι θέλουσι παραλάβει το βασίλειο και θέλουσι έχουσιν αυτό στον αιώνα τον άπαντα. Δέκατον, ο Θεός στη γη και θέλω σκηνώσει μετ’ αυτών και αυτοί θέλουσιν είναι λαός μου και εγώ Θεός τους. Γένοιτο αμήν.



14) Όταν ένας εφαρμόζει το Ευαγγέλιο του Χριστού, αυτά που λέει καρφώνονται στον εγκέφαλο του συνανθρώπου του όπως οι πρόγκες στο ξύλο, οι οποίες δέχονται χτυπήματα από ένα ισχυρό σφυρί. Όποιος δεν εφαρμόζει το Ευαγγέλιο του Χριστού, ομοιάζει με αυτόν που έχει την πρόγκα στα χέρια του αλλά δεν έχει σφυρί και χτυπά το καρφί με τα χέρια.



15) Αδέλφια μου, άνθρωπος του Θεού είναι εκείνος ο οποίος φεύγει το πρωί από το σπίτι του μαζί με τον Θεό και διατηρεί την ειρήνη στον νου του και τον Θεό γενικότερα μέχρι το βράδυ χωρίς να καταφέρνει τίποτα από το σύστημα του κόσμου να τον θέτει σε υποτέλεια.



16) Άνθρωπος του Θεού είναι αυτός που κατήργησε την αμαρτία, τον εωσφόρο και την στρατιά του, γενικότερα την φθορά και τον θάνατο. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.



17) Ένας έγραψε, το διάβασα αυτό σε μία κορνίζα ενός γραφείου που είχα πάει για μια δουλειά. Έγραψε λοιπόν, ρώτησα ένα πουλί, ένα λουλούδι και έναν άνθρωπο τι σημαίνει αγάπη. Το πουλί κελάηδησε, το λουλούδι άνθησε και ο άνθρωπος δάκρυσε.

Νεότερη Παλαιότερη