Φωνή Θεού Αφθαρσια

 


4) Σοβαρός δεν είναι αυτός που έχει ύφος σοβαρού ή ντύνεται ανάλογα. Σοβαρός είναι αυτός που εκτελεί τις εντολές του Θεού τις οποίες αναπτύσσει στη ζωή του.

 

5) Τον δάσκαλο να μην τον ακλουθούμε μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα διότι όλα ενεργούν στην αναγέννηση μας.

 

6) Τα εκατό χρόνια ζωής που μας έδωσε ο Θεός, μας τα έδωσε για να βρούμε τους τρόπους που τα κάνουν 200, 300, 400 και ου το καθ’ εξής. Εμείς όμως σπαταλάμε όλοι μας τη ζωή στην σύναξη υλικών αγαθών και έτσι χάνουμε τη ζωή. Ενώ τα υλικά μας περνούν στα ξένα χέρια.

 

1) Η αφιέρωση στο να μελετάμε την Αγία Γραφή μας οδηγεί στην επίγνωση ώστε να εννοήσουμε την μέγιστη αποστολή μας συν Θεό ως σαν δημιουργήματα του Αγίου Θεού που είμεθα με πνεύμα λογικής και ζωής να εξελιχθούμε, να αναγεννηθούμε και να γίνουμε κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση. Γένοιτο, Γένοιτο Αμήν.  


2) Το ότι εννοούμε τον λόγο του Θεού που διαβάζουμε και την φωνή αυτού του Θεού που υπάρχει στο Άγιο Ευαγγέλιό του αυτό αποδεικνύεται από το άψογο πνευματικό παράδειγμα και την ελκυστική θετική δύναμη που φανερώνει η ζωή μας και η παρουσία μας μέσα στον κόσμο ώστε αυτή να προβληματίζει θετικά και ουσιαστικά τους συνανθρώπους μας με κατεύθυνση την σωτηρία τους και την εν Χριστώ αναγέννηση τους.

 

3) Πολλοί άνθρωποι έχουν σαν θεωρία το ου με πείσεις και αν με πείσεις. Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν δύναται ο άνθρωπος να αναγεννηθεί.

 


4) Αυτός που μελετά και προσεύχεται αποκτά θεϊκές δυνάμεις ώστε με την σοφία του Θεού και την ζώσα πίστη να ενεργεί εύκολα εις όλες τις περιπτώσεις της καθημερινότητάς του ώστε αυτή η καθημερινότητά του να μην δύναται να τον καταβάλει.

 

5) Πνευματικός είναι αυτός ο οποίος φεύγει το πρωί από το σπίτι και γυρίζει το βράδυ πίσω χωρίς να αισθάνεται την ελάχιστη κούραση σωματική ή πνευματική. Αυτό αποδεικνύει τον άνθρωπο αυτό ισχυρό κατά Θεό και κατά κόσμο διότι δεν μπορεί ο διάβολος και ο κόσμος να τον δαιμονίσει ή να τον πειράξει εις ουδέν διότι ο Θεός ίδρυσε μέσα του την βασιλεία και τώρα βασιλεύει εις τους αιώνας των αιώνων ώστε να τον φρουρεί.


6) Αγάπη για τον Θεό έχουμε όταν εφαρμόζουμε τις εντολές του.

 

7) Αγάπη για τον συνάνθρωπο έχουμε όταν αγωνιζόμαστε να του καταργήσουμε όλα τα αρνητικά στοιχεία που τον διέπουν, καθώς όταν αγωνιζόμαστε να του καταργήσουμε την φθορά και τον θάνατο. Με λίγα λόγια όποιος αγωνιστεί να μην πεθάνει ο άλλος δεν θα πεθάνει ο ίδιος. Το πιστεύεις αυτό; Αυτό είναι αγάπη. 

 

8) Αγάπη προς τους εχθρούς έχουμε όταν ομιλούμε για αυτούς να μιλούμε με αγάπη και αν μας το επιτρέπουν να ενεργούμε στην ζωή τους με αγάπη. Άνθρακας πυρός θέλεις συσσωρεύσει εις την κεφαλήν αυτού. Ο άνθρακας είναι η αγάπη η οποία έχει την εξουσία να αναγεννήσει τον άνθρωπο αυτόν ο οποίος εχθρεύεται τα έργα μας.


9) Σοφία Θεού θα έχουμε όταν μπορέσουμε να ελκύσουμε ανθρώπους και να τους φέρουμε από το κράτος του θανάτου που ζούνε στο κράτος της ζωής.

 

10) Η Φωνή Θεού έχει αποστολή να ανατρέψει από μέσα από τα παιδιά της το κράτος του θανάτου και να τα βάλει στο κράτος της ζωής.

 

Μετέπειτα δια μέσου αυτών των παιδιών να βάλει η Φωνή Θεού την ζώσα φωνή του ζώντος Θεού (την φωνή θεού) που είναι γραμμένη και κρυμμένη μέσα στο Ευαγγέλιο το Χριστού 2000 χρόνια σε όλους τους δήμους της Ελλάδας και σε όλες τις πόλεις του κόσμου σιγά σιγά. Γένοιτο Αμήν.


11) Ο Κύριος έλεγε: << όστις θέλει οπίσω μου ελθή απαρνησάσθω εαυτό και αράτω το σταυρό και ας με ακολουθή >>.


12) Η Φωνή Θεού δεν παρακαλά, δεν προσηλυτίζει, δεν τάζει τίποτα σε κανέναν διότι ξέρει ότι αυτοί που θα έρθουν να την συναντήσουν θα είναι από καταβολής κόσμου Υιοί Θεού και Θυγατέρες Θεού έτοιμοι να παλέψουν και να πολεμήσουν με τον εχθρό και να τον νικήσουν, που είναι ο έτερος κακός εαυτός τους.

 

Η Φωνή Θεού δεν θέλει ούτε να παρακαλά ούτε να τάζει, αλλά όποιος θέλει να την ακολουθήσει να την ακολουθήσει με πλήρη υποταγή στις εντολές του Θεού, άλλωστε όλοι λέμε ενώπιον Θεού γενηθήτω το θέλημα σου Κύριε άρα η δική μας γνώμη περισσεύει. Τα ογδόντα με ενενήντα χρόνια που ζούμε είναι μια κόκκου άμμου έμπροσθεν της παχυλότητας της υλικής άμμου που υπάρχει εις όλο το άπειρο. Δεν είναι δύσκολο να πεθάνουμε κατά κόσμο και να αναγεννηθούμε συν Θεό ώστε να έχουμε την εξουσία να ζήσουμε εις τον αιώνα τον άπαντα. Ας μη δίνουμε τόση μεγάλη αξία στη ζωή αυτή του κόσμου ας ενταχθούμε και ας επικοινωνήσουμε με τον ζώντα Θεό ώστε να βρούμε ανάπαυση εις τους κόλπους αυτού. Δεν είναι τίποτα η αφιέρωση. Το σύστημα του κόσμου μας ξεγελά και μας οδηγεί σιγά σιγά στην απώλεια, το σύστημα του Θεού μας ζωοποιεί, μας αναγεννά, μας καλλιεργεί και μας δίνει δυνάμεις καρπούς και χαρίσματα ώστε να συμμετέχουμε συν Θεό εις την παρουσία του εις άπαντες τους αιώνες.


13) Όταν δεν έχουμε Χριστό στη ζωή μας  καταλήγουμε να ανήκουμε σε πράγματα τα οποία μας ανήκουν. Χρειάζεται προσοχή!


14) Τα παιδιά που ανήκουν στην Φωνή Θεού να προσεύχονται για τρία πράγματα:

 

α) Να στείλει ο Θεός καλούς εργάτες στον αμπελώνα του ώστε να μεταδώσουν σωστά το Άγιο Ευαγγέλιο του Χριστού και να εργαστούν με ταπείνωση και αγάπη προς πάσα κατεύθυνση.

 

β) Να προσεύχονται ώστε να πετύχουν την αφιέρωση και τον αγιασμό.

 

γ) Να προστεθεί εις αυτά ζώσα πίστη ώστε δια αυτής να εισέλθουν στην οδό της αφθάρτου ζωής η οποία οδός έχει αρχή και όχι τέλος, διότι η ζωή όταν αποκτηθεί και τα χαρίσματα και οι δυνάμεις που την διέπουν δίνουν την εξουσία στον άνθρωπο ώστε να βαδίζει πάντα την οδό της ζωής συν Θεό με πληρότητα, με ευφορία και χαρά.


15) Τα παιδιά που ανήκουν στην Φωνή Θεού δεν χρειάζεται να στηρίξουν τη ζωή τους στα χρήματα, ο Κύριος είπε: << η ζωή δεν συνίσταται εκ των υπαρχόντων >> αλλά να εργάζονται ώστε τα χρήματά τους να τα χρησιμοποιούν για τις ανάγκες τους και για την εξάπλωση της δόξης του Θεού εις όλον τον κόσμο.


16) Η Φωνή Θεού έχει άνωθεν την άδεια, την εντολή και το πρόσταγμα να εξαπλώσει με κύκλους το Ευαγγέλιο του Χριστού εις όλον τον κόσμο και πριν προλάβει να το εξαπλώσει παντού ήξει το τέλος. Χρειάζεται όμως για να εξαπλωθεί το ευαγγέλιο του Χριστού να ζητούμε τα της βασιλείας γι’αυτό σήμερα αποκωδικοποιούμε με τις μελέτες και τους αγώνες που κάνουμε το Ευαγγέλιο του Χριστού ώστε οι ερμηνείες που θα μας δοθούν να ελευθερώσουν τον άνθρωπο από τα δεσμά του θανάτου, κατόπιν ο Θεός θα φέρει εις την Φωνή του Θεού και υλικές ευλογίες ώστε να βοηθά η Φωνή Θεού τα μέλη της να ζωοποιηθούν εις το εκαντοταπλάσιο.

 

 

17) Το Ευαγγέλιο της βασιλείας είναι αυτό το οποίο αναγεννά τον άνθρωπο, τον ζωοποιεί, του καταργεί τον θάνατο τον φυσικό και την φθορά. Ακόμη ενώνει τους ανθρώπους ώστε να είναι οι κοινωνίες των ανθρώπων κοινωνίες Θεού όπου θα διέπονται από το πνεύμα της ενότητας και να είναι οι πάντες μια ψυχή, μια καρδιά, ένα φρόνημα.

 

 

18) Τρεις επαγγελίες οι οποίες μένουν ανεκπλήρωτες ακόμη:

 

α) Η Φωνή Θεού θα δημιουργήσει λαό ο οποίος με τον σχετικό αγώνα θα γίνει κληρονόμος, συγκληρονόμος και συμμέτοχος της δόξης του Θεού. << Η βασιλεία του Θεού εντός ημών εστί και οι βιαστές την αρπάζουν >>.

 

β) Ο Αντίχριστος θα της ανοίξει το δρόμο άθελά του και όταν το καταλάβει θα είναι αργά, εκατομμύρια όμως φανατικοί, θρησκόληπτοι, ανεγκέφαλοι άνθρωποι οι οποίοι αιώνες τώρα δεν ακούν την φωνή του Θεού ώστε να ενωθούν και να έχουν αγάπη οι λαοί και τα έθνη, να χαθούν.

 

γ) Οι άγιοι θέλουσι έλθει και παραλάβει το βασίλειο και έχουσιν αυτό εις τον αιώνα των αιώνων. Γένοιτο, Γένοιτο Αμήν.

 

 

 

19) Η σοφία του Θεού και η πνευματικοποιημένη επιστήμη θα είναι η στερέωση των καιρών. 

 

20) Πνεύμα ο Θεός και όσοι τον έχουν μέσα τους τον αισθάνονται. Μάλιστα αυτός ο Θεός βγαίνει και έξω τους διότι γεμίζει τους ανθρώπους αυτούς αγάπη ανυπόκριτη προς πάντα συνάνθρωπο, φίλο και εχθρό καθώς τους γεμίζει με ζωή, με χαρά, με ευφορία, με ευεξία, με πληρότητα, με καρπούς, με χαρίσματα και με σημεία του Αγίου Πνεύματος. Σίγουρα ένας τέτοιος άνθρωπος μέσα στις κοινωνίες των ανθρώπων δεν μένει απαρατήρητος, χρειάζεται να αναγεννηθούμε με ουσιαστική μελέτη του λόγου του Θεού ώστε να συλλάβουμε το αποκεκρυμμένο μυστήριο το οποίο λέγεται Θεός.


21) Ο χρόνος ο δικός μας είναι πάντοτε έτοιμος έτσι φανέρωσε ο Κύριος.


22) Τα παιδιά της Φωνής Θεού να εκμεταλλεύονται το χρόνο τους και να φροντίσουν να αποκτήσουν επίγνωση του λόγου του Θεού, καθώς να εφαρμόζουν αυτόν εις την καθημερινότητα τους ώστε δια του λόγου του Θεού να γίνουμε κληρονόμοι των πάντων. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο χρόνος φεύγει ανεπιστρεπτί και πολλούς τους ξεγελάει με την αναβολή και με τους επίγειους υλικούς στόχους ή με τους πνευματικούς κοσμικούς στόχους, σπουδές κ.λ.π. όχι ότι δεν χρειάζονται, χρειάζονται, όμως χρειάζεται να στηριχθούν όλα εις το Ευαγγέλιο του Χριστού, συν Θεό να αναγεννηθούμε και να αναπτυχθούμε υλικά και πνευματικά. Ίσως τα παιδιά που ανήκουν στην Φωνή Θεού να μην καταλάβουν στην αρχή την μεγάλη αποστολή που τους επωμίζει ο Θεός όμως θα το καταλάβουν πολύ γρήγορα διότι τα γεγονότα και το κήρυγμα της Φωνής Θεού θα τα αφυπνίσει, ο εχθρός δεν παίζει με τον άνθρωπο αλλά ως σαν λέων ωρυόμενος ζητά τίνα να καταπιεί. Χρειάζεται να επενδυθούμε Χριστό και να φορέσουμε την πανοπλία αυτού ώστε να δυνάμεθα να αντιπαραθέτουμε τα όπλα στις επιθέσεις του πονηρού και να σταθούμε νικητές εις την ζωή και εις την αγάπη.

 

23) Η Φωνή Θεού δεν δίνει το άγιο τοις κυσίν, η Φωνή Θεού δεν υπηρετεί δόγματα αλλά Πατέρα Υιό και Πνεύμα Άγιο.

 

24) Αυτοί όλοι όσοι ανήκουν στην συναγωγή του Σατανά θα την κατηγορήσουν όμως μετά θα την υιοθετήσουν την Φωνή Θεού η οποία θα ιδρύσει την εκκλησία της Φιλαδέλφειας. Αυτό αγωνιζόμεθα σήμερα να χτίσουμε όλοι μαζί και γι ‘αυτό διεξάγουμε τους συγκεκριμένους αγώνες οι οποίοι έχουν την εξουσία να την ιδρύσουν συν Θεό, η οποία εκκλησία της Φιλαδέλφειας είναι προφητική εκκλησία και θα φανερωθεί τα έσχατα χρόνια, σήμερα. Θα αποτελείται από αναγεννημένους χριστιανούς πολλών δογμάτων και μη οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να σέβονται την άποψη, την θρησκευτική συνείδηση και την ελευθερία του άλλου.


25) Τα παιδιά της Φωνής του Θεού να ανακύψουν, να σηκώσουν το ανάστημα τους συν Θεό και να γνωρίσουν ότι όποιος παλεύει συν Θεό ουδέποτε νικάται.

 

Η Φωνή Θεού, ο λαός του Θεού δεν διώκει και δεν κατηγορεί κανέναν για τα έργα που παρουσιάζει, αυτός θα είναι και ο λαός του Θεού ότι δεν θα διώκει κανέναν, όλοι οι άλλοι λαοί θα κατηγορούν και θα διώκουν τη Φωνή Θεού όμως ο Θεός θέλει φέρει αυτή εις το όρος όπου οι πάντες θέλουσι αναγνωρίσει την αποστολή της.


26) Ο Ιώβ συμβολίζει ναι μεν την υπομονή αλλά και την αρνητική πίστη η οποία όταν υπάρχει στη ζωή μας εξαφανίζει τα πάντα γύρω μας. Ας μελετήσουμε και ας δούμε ότι και αυτός κατέληξε να λέγει: αυτό το οποίο εφοβόμουν ήλθε εις εμένα και αυτό το οποίο επίστευα ήλθε πάλι εις εμένα. Θα πρέπει λοιπόν να προσέχουμε τι πιστεύουμε και να εξαλείφουμε τους φόβους της άρνησης που υπάρχουν μέσα μας, ότι δεν δυνάμεθα να τα καταφέρουμε. Ο Ιησούς είπε: θαρσείτε εγώ ενίκησα τον κόσμο.


27) Ο άσωτος υιός συμβολίζει σήμερα όλη την ανθρωπότητα η οποία αποστάτησε από τον Θεό. Σίγουρα θα επιστρέψει πάλι πίσω στον Πατέρα Θεό αφού όμως πρώτα χορτάσει από ξυλοκέρατα. Τα ξυλοκέρατα είναι το σύστημα του κόσμου το οποίο ναι μεν χαρίζει προσωρινή χαρά και ζωή αλλά όχι όμως αιώνια.


28) Η ταπεινοφροσύνη είναι η αρετή των αρετών δια αυτής θα εισέλθουμε στην χώρα των ζώντων. Ταπεινός είναι αυτός που νιώθει ότι είναι εγωιστής, ότι είναι αμαρτωλός, ότι είναι λάθος, ότι κάνει λάθη με συνέπεια να διορθώνει καθ ‘ημέραν τον εαυτό του σε λεπτομέρεια.

 

Εγωιστής είναι αυτός που νιώθει ταπεινός, καλός, εξυπηρετικός, δίκαιος, ενάρετος κ.λ.π. Προσοχή ο εγωισμός είναι το στοιχείο που κάνει τον Θεό να αντιτάσσεται, μη γένοιτο. Μα θα μου πει κάποιος, δεν θα πρέπει να νιώθουμε ευχάριστα όταν κάνουμε έργα; Σίγουρα. Αλλά η χαρά μας αυτή θα είναι μέσα μας, θα είναι για μας μια ενέργεια η οποία θα μας ζωοποιεί διότι τα έργα αυτά θα μας φέρουν και θα μας δώσουν την δύναμη να φτάσουμε στο θρόνο του Θεού. Όμως το αποτέλεσμα των έργων θα το κρίνει ο Θεός με την παρουσία του εις εμάς και τους λόγους του, οι οποίοι θα μας εξασφαλίσουν και θα μας διασφαλίσουν την ενότητά μας με τον Θεό εις τον αιώνα τον άπαντα.

 

Νεότερη Παλαιότερη