Δώδεκα πνευματικά μηνύματα προς νουθεσία ημών





ΔΩΔΕΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ MHNYΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΝΟΥΘΕΣΙΑ ΗΜΩΝ ~ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ 


1 ~ Ο Χριστός απεστάλη παρά του Πατρός στη γη για να καταργήσει τα έργα του διαβόλου. Το πρώτο κίνητρο για να επιτευχθεί το θέλημα του Θεού στο ανθρώπινο γένος είναι το μετανοείτε. Αυτή είναι η πρώτη λέξη του Θεού που εστάλη από τον ουρανό για να ακουστεί στη γη διά μέσου του Υιού και Λόγου του Θεού του ζώντος. Αυτή η λέξη ήχησε στα αυτιά των πρώτων μαθητών του Κυρίου και διά μέσω αυτών στην συνέχεια στο ανθρώπινο γένος. Το δεύτερο μήνυμα του ουρανού στη γη ήταν και είναι το ακολούθει μοι. Αυτό χαρακτηρίζεται ως κάλεσμα προς σωτηρία ψυχής και σώματος. Είναι γραφικό, διά των λόγων μου είστε καθαροί. Το τρίτο μήνυμα του ουρανού, του Θεού στη γη είναι η αναγέννηση. Αυτή εμπνέει – δημιουργεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα απέναντι στις αρχές του Θεού – Πατέρα. Το τέταρτο μήνυμα είναι η αφιέρωση. Αυτή δημιουργεί προσωπικότητα Χριστού, δημιουργεί τον ιδεώδη άνθρωπο. Το πέμπτο μήνυμα του Θεού στη γη είναι η θέωση, η οποία θέωση σημαίνει απόλυτη εναρμόνιση ψυχής και σώματος με το Άγιο (άγιοι γίνεσθε, ότι εγώ άγιος ειμι). Η εναρμόνιση αυτή δημιουργεί την θέωση. Η θέωση λαμβάνει χώρα στο αγιαστήριο έχοντας ανά χείρας τον Λόγο του Θεού, την υγιαίνουσα διδασκαλία της Φωνής Θεού και την αδιάλειπτη προσευχή. Στο αγιαστήριο συντελείται μεταστοιχείωση. Εξάλλου αυτή την εξουσία έχει το ρήμα του Θεού, να μεταστοιχειώνει το σώμα ημών, αφού το πνεύμα του Θεού ζωοποιεί. Το πνεύμα του Θεού προκαλεί μεταστοιχείωση διότι αλλάζει τις βιοχημικές διεργασίες του κυττάρου, το ρήμα του Θεού είναι ζωοποιό. Αδέλφια μου, η επιστήμη γνωρίζουμε ότι είναι η στερέωση των καιρών και αυτό είναι  προφητεία του προφήτη Ησαΐα, η οποία λαμβάνει χώρα σήμερα όπου ζούμε τα έσχατα χρόνια. Αυτή η επιστήμη μας φανερώνει μετά από πολλές έρευνες ότι το DNA αποδίδει στο εκατονταπλάσιο και ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού όταν ο άνθρωπος ζει την αγιότητα, την αγάπη, την ταπεινοφροσύνη, το έλεος, τη χαρά του Θεού. Με αυτές τις ιδιότητες οι επιστήμονες είδαν ότι το DNA χαλαρώνει. Η χαλάρωση προκαλεί τη ζωή, παράγει τη ζωή, αυξάνει τη ζωή αφού το καθιστά εύκαμπτο ενώ το πονηρό, ο θυμός, ο εγωισμός, οι πονηρίες, τα συμφέροντα είδαν οι επιστήμονες πως όταν ζουν στον άνθρωπο τότε αυτά τα στοιχεία παρατήρησαν ότι το σκληραίνουν, το κάνουν άκαμπτο. Αυτή η κρίση που το συνεπαίρνει αφού ο άνθρωπος ζει καθημερινά με αυτές τις ιδιότητες το καθιστά απροσάρμοστο στη ζωή. Δυστυχώς απεδείχθη ότι η άγνοιά μας, η ημιμάθειά μας, η αποστασία μας από την αγάπη μας κάνει σκληρούς, έτσι και το DNA γίνεται σκληρό, φυσική συνέπεια αυτή η κατάσταση να το κάνει να μην ταλαντώνεται, να μην παράγει τη ζωή αλλά τον θάνατο γι’ αυτό και πεθαίνουμε. Μη γένοιτο!


2 ~ Αφού οι πρώτοι άνθρωποι που νομοθετούνταν από τον Θεό παραβήκαν την μία εντολή που τους εδόθη μέσα στον κήπο της Εδέμ, δημιουργήθηκε αποστασία, ξεκίνησε η αποστασία η οποία άρχισε να προκαλεί σύγχυση αφού η αγάπη χάνει με την μερική ή ολική αποστασία την απόλυτη εξουσία πάνω στη ζωή. Το να είναι ολοκληρωμένη η αγάπη ως προς τον γεννήσαντα οργανισμό είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ίδια τη ζωή, κατόπιν ξέρουμε όλοι και είναι παραχώρηση Θεού ότι διά της τεκνογονίας μετεδόθη το ψέμα σε όλους τους λαούς της γης, αφού αυτό συγκλίνει στην εξέλιξη του σχεδίου του Θεού. Δυστυχώς αυτό ζούμε σήμερα, φυσική συνέπεια η διαμάχες, οι πόλεμοι, τα πάθη, η αμαρτία να έχουν γίνει ο νέος τρόπος ζωής του κάθε ανθρώπου. Ο Θεός όμως διά την πολλήν αγάπην αυτού ην ηγάπησεν ημάς έστειλε τον Υιόν του στη γη με έναν σκοπό. Αυτός είναι τον καθορισμένο χρόνο οι άνθρωποι να βρουν κίνητρο ώστε να επιστρέψουν στις δικές του αρχές. Ο χρόνος ήρθε, το κίνητρο υπάρχει. Ο τρόπος; Ο αγιασμός, η αφιέρωση (άγιοι γίνεσθε, ότι εγώ άγιος ειμι). Η Φωνή Θεού δημιουργεί προϋποθέσεις με την υγιαίνουσα διδασκαλία ώστε όλοι να εισέλθουν στο αγιαστήριο σπουδάζοντας τον νέο τρόπο επανένταξης στη ζωή. Αμήν!


3 ~ Οι άνθρωποι του Θεού έχουν δύο δρόμους να επιλέξουν, δύο τρόπους επανένταξης στη ζωή. Ο ένας, ο πρώτος ο οποίος υφίσταται αιώνες τώρα και παρέρχεται είναι διά του θανάτου. Είναι γραφικό, ο ακούων τον λόγον μου και πιστεύων εις τον πέμψαντά με έχει ζωήν αιώνιον και εις κρίσιν δεν έρχεται, αλλά μετέβη εκ του θανάτου εις την ζωήν.

Και ο δεύτερος είναι, και πας όστις ζη και πιστεύει εις εμέ δεν θέλει αποθάνει εις τον αιώνα. Πιστεύεις τούτο;

Ο πρώτος τρόπος ολοκληρώθηκε αφού στον ουρανό, στη ζωή μπήκαν και θα συνεχίσουν να μπαίνουν όσοι πιστεύουν σε αυτή διά του θανάτου και έχουν αυτή την αποστολή. Όλοι οι άνθρωποι του Θεού που πίστεψαν στη ζωή διά του θανάτου θα μπουν στη ζωή διά της αναστάσεως μέσα από μία μεγάλη, πολύ μεγάλη χρονική κοίμηση η οποία όμως κοίμηση δεν θα γίνει χρονικά αντιληπτή από τους ίδιους, αφού όταν αναστηθούν θα είναι σαν να ξύπνησαν από έναν μικρό ύπνο. Οι άνθρωποι αυτοί του Θεού που κοιμήθηκαν θα επανέλθουν στη ζωή σύντομα. Γνωρίζουμε ότι πρώτοι έσονται στη ζωή οι εν Κυρίω κοιμηθέντες και ο λόγος που σύντομα θα επανέλθουν είναι διότι σήμερα κηρύττεται το Ευαγγέλιο της βασιλείας. Αυτό θα μηδενίσει τον χρόνο και θα ιδρύσει την βασιλεία. Ο δεύτερος τρόπος εισδοχής στη ζωή έρχεται με την αφιέρωση, αφού πρώτα οι άνθρωποι συλλάβουν και πιστέψουν στο Ευαγγέλιο της βασιλείας το οποίο σήμερα η Φωνή Θεού ανέλαβε να κηρύττει δημόσια σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι να δεχτούμε το κάλεσμα και να πιστέψουμε στη ζωή διά της ζωής. Η πίστη γίνεται ζώσα στο αγιαστήριο. Χωρίς πίστη είναι γραφικό πως και αν πίσω μου συρθείς δεν ευαρεστούμαι. Η πίστη είναι κυριαρχικό δικαίωμα του Θεού το οποίο έδωσε και στον άνθρωπο του Θεού. Ας γίνουμε οι άνθρωποι του Θεού. Γένοιτο αμήν.


4 ~ Καλούμαστε να εισέλθουμε στο αγιαστήριο με την υγιαίνουσα διδασκαλία της Φωνής Θεού ώστε να ξεκινήσουμε έναν σκληρό αγώνα με έναν σκοπό, να πετάξουμε από τη ζωή μας τον έτερο κακό εαυτό μας. Στην αρχή είναι δύσκολο. Είναι γραφικό, εν τη υπομονή υμών κτήσασθε τας ψυχάς υμών. Υπομονή και επιμονή έχουμε χρεία. Αμήν!


5 ~ Ο Χριστός αποκάλυψε ότι ο διάβολος από παιδικής ηλικίας κατορθώνει να κάνει κρησφύγετό του τον άνθρωπο και δεν είναι εύκολο να τον βγάλει ένας άνθρωπος από τη ζωή του και ο λόγος διότι θεωρεί το ψέμα, τον εγωισμό, τις πονηρίες, την αμαρτία φυσική κατάσταση. Τούτο θα συμβαίνει στη ζωή των ανθρώπων σε προσωπικό ή γενικό επίπεδο μέχρι να καταλάβει ο καθένας ότι αυτά τα στοιχεία προέρχονται από τον εωσφόρο και εργάζονται σε αυτόν όχι τη ζωή αλλά τον θάνατο. Όλοι το καταλαβαίνουν αυτό. Αδέλφια μου αργά ή γρήγορα απεδείχθη ότι μέσω αυτών των αρνητικών στοιχείων οδηγείται ο άνθρωπος σε αδιέξοδο. Μόλις όμως το καταλάβει ένας ή πολύ άνθρωποι τι κακό προκαλεί η αμαρτία, μόνο τότε θα τρέξουν στον Χριστό, όχι για να δημιουργήσουν μία αγαθή συνύπαρξη καλού και κακού αλλά για να δημιουργήσουν μέσα τους και γύρω τους οι άνθρωποι του Θεού αγιασμό. Γένοιτο αμήν.


6 ~ Η Φωνή Θεού με την δύναμη του Θεού, με το αγιαστήριο και την υγιαίνουσα διδασκαλία της εργάζεται πνευματικά σε καθημερινή βάση το αγαθό, με στόχο και σκόπο να ιδρύσουμε μέσα μας την βασιλεία του θεού. Ο τρόπος, πρώτα να δημιουργηθούν προϋποθέσεις και δεύτερον με την παρουσία του ίδιου του Θεού. Γένοιτο αμήν.


7 ~ Η Φωνή Θεού πιστεύει ότι ο Θεός ήθελε και θέλει εξ αρχής να κάνει τον άνθρωπο σύμμορφο της δικής του δόξης, όμως χρειάζεται η διαπαιδαγώγηση. Είναι γραφικό ότι ο Θεός θάνατον ουκ εποίησεν, ουδέ τέρπεται επ’ απωλεία ζώντων έκτισε γαρ εις το είναι τα πάντα και σωτήριοι αι γενέσεις του κόσμου και ουκ έστιν εν αυταίς φάρμακον ολέθρου ουδέ άδου βασίλειον επί γης καθώς θεοί είσθε και υιοί Υψίστου πάντες.


8 ~ Η Φωνή Θεού θέλει και επιδιώκει την ενότητα μεταξύ των Χριστιανών μέσα από την όποια ετερότητα που διέπει σήμερα τους Χριστιανούς. Η ετερότητα η οποία σήμερα υφίσταται εν δυνάμει στον Χριστιανικό κόσμο και κάνει την παρουσία της μέσα από τα δόγματα ή την όποια οργάνωση ή την όποια εκκλησία γνωρίζουμε ότι για χιλιάδες χρόνια ήταν η μόνη αιτία για μεγάλες αντιπαλότητες για όλον τον Χριστιανικό κόσμο σε σημείο να σκοτώνει Χριστιανός άλλον Χριστιανό στο όνομα του Χριστού. Αυτή η ετερότητα σήμερα στην δική μας γενιά μέσω της Φωνής Θεού παίρνει άλλη μορφή, αφού αυτή είναι το μόνο κίνητρο το οποίο κάνει τον άνθρωπο του Θεού να παρουσιάσει σήμερα ανυπόκριτη αγάπη. Η αγάπη είναι η υπερέχουσα οδός. Αυτή τα πάντα ανέχεται, τα πάντα πιστεύει, τα πάντα ελπίζει, η αγάπη τα πάντα στέγει. Ας ακολουθήσουμε όλοι σήμερα αφού ήρθε το πλήρωμα του χρόνου την μόνη οδό που είναι η αγάπη. Όσοι θέλουν να αλλάξουν οι άλλοι ανήκουν σε αυτούς που βλέπουν ως εν κατόπτρω, όσοι δέχονται τους άλλους όπως είναι βλέπουν με τα μάτια του Θεού. Ας δούμε κι εμείς τους αδελφούς και τον κόσμο ολόκληρο με τα μάτια του Θεού. Γένοιτο αμήν.


9 ~ Με την μελέτη πάνω στον Λόγο του Θεού που κάνω όλα αυτά τα χρόνια κατάλαβα ότι τον Χριστό τον διέπαν δύο βασικά στοιχεία. Το ένα το οποίο θα πρέπει να το καταλάβουμε άπαξ διά παντός ώστε να μην συστήνουμε εαυτούς ή άλλους ανθρώπους είναι ότι ο Χριστός και μόνο ο Χριστός είναι η οδός, η αλήθεια και η ζωή. Άρα, όσοι μιλάνε για Χριστό καλά κάνουν αλλά όχι να ψάχνουν για κατώτερους και να γίνονται ανώτεροι. Ο λόγος; Απλός! Όλοι σήμερα ξέρουμε γράμματα και όλοι μπορούμε να μετέχουμε αλλά και να κατέχουμε την αλήθεια, το μόνο που χρειάζεται είναι να είμεθα φίλοι μεταξύ μας και μέσα από το πνεύμα της ευγενής άμιλλας να συμπληρώνει ο ένας στον άλλον πνευματικά ελλείποντα. Το δεύτερο που συνέλαβα είναι ότι ο Χριστός εις όλον τον επί γης βίο του ήτο αφιερωμένος και προσκολλημένος εκατό τοις εκατό πάνω στους πνευματικούς του στόχους σε σημείο να υπερνικά κάθε εμπόδιο ή άλλη οδό η οποία προέρχονταν από το σύστημα του κόσμου, επιδιώκοντας και θεμελιώνοντας μέσα του ο Υιός του Θεού ως αρχή και τέλος της όποιας δραστηριότητάς του μόνο το θέλημα του Πατέρα του. Γένοιτο αμήν.


10 ~ Αφιέρωση σημαίνει, αι αλώπεκες φωλεούς έχουσιν και τα πετεινά του ουρανού κατασκηνώσεις ο δε υιός του ανθρώπου ουκ έχει που την κεφαλήν κλίνη. Τι θέλει να μας πει εδώ; Είσαι πλούσιος; Έχεις χωράφια; Έχεις αμπέλια; Έχεις κάποια μεγάλη κοινωνική θέση; Πέταξέ τα όλα στον κάλαθο των αχρήστων κι έλα να κάνεις ό,τι κάνω κι εγώ, να κηρύττεις και να διαλαλείς την βασιλεία του Θεού με τα λόγια και τη ζωή σου άνθρωπε. Είναι απλό και κατανοητό, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Αφιέρωση σημαίνει, άφες τους νεκρούς θάψαι τους εαυτών νεκρούς συ δε ακολούθει μοι. Ο τρόπος; Μέσα από την υπακοή στο θέλημα του Θεού, το οποίο ξεδιπλώνεται μέσα στον Λόγο του Θεού. Αμήν.

Αφιέρωση σημαίνει, ουδείς επιβαλών την χείρα αυτού επ’ άροτρον και βλέπων εις τα οπίσω εύθετός εστιν εις την βασιλείαν του Θεού. Ο Χριστός με όλα αυτά προκειμένου να ιδρυθεί η βασιλεία του Πατέρα του στη γη καταργεί τα πάντα όλα όσα σήμερα στεγάζει το κοινωνικό σύστημα των ανθρώπων και που επιδιώκουν όλοι οι άνθρωποι. Είναι γραφικό, ζητάτε πρώτα τα της βασιλείας και ταύτα πάντα θέλουσι σας προτεθή. Ο Χριστός θέλει να ξεριζώσει εκ θεμελίων τον κόσμο αυτόν, να τον ανατρέψει και να φέρει τον νέο κόσμο με νέους ουρανούς και νέα γη εν εις δικαιοσύνη να κατοικεί. Ας τον ακολουθήσουμε σήμερα όλοι και ο λόγος απλός. Αυτός ο κόσμος και το σύστημά του οδηγεί όλους τους ανθρώπους αργά ή γρήγορα σε αδιέξοδο. Ας φύγουμε από το αδιέξοδο με το να ακολουθήσουμε όλοι σήμερα την πνευματική αναγεννησιακή πνευματική εξέλιξη που φανερώνει ο Πατέρας Θεός στην Φωνή Θεού. Αυτή η Φωνή Θεού για όλους εμάς και στο μέλλον για εκατομμύρια ανθρώπους είναι η έξοδος εκείνη που μας βγάζει από τον κόσμο και μας εισάγει στα σκηνώματα του Αγίου Θεού, στην λογική του Θεού η οποία συγκλίνει στην ζώσα πίστη και στην ανυπόκριτη αγάπη.


11 ~ Δεν μπορείς να λάβεις αποστολή αν δεν εκπαιδευτείς πρώτα. Αν πάρεις αποστολή χωρίς να εκπαιδευτείς και χωρίς να διαπαιδαγωγηθείς θα αποτύχεις εκατό τοις εκατό, γι’ αυτό πάσαν χαράν ηγήσασθε, αδελφοί μου, όταν πειρασμοίς περιπέσητε ποικίλοις. Γένοιτο αμήν.


12 ~ Ο Χριστός σε όποιον αφιερώνεται με τον νου, με την καρδιά, με τα λόγια, με τα έργα γίνεται σε αυτόν ένας μεγάλος ευεργέτης, ένας μεγάλος ανταποδότης. Ουράνια και επίγεια αγαθά δίνει ο Θεός σε όλους όσους ειλικρινά αφιερώνονται. Είναι γραφικό, όσοι δε έλαβον αυτόν, έδωκεν αυτοίς εξουσίαν τέκνα Θεού γενέσθαι, τοις πιστεύουσιν εις το όνομα αυτού, κληρονόμους Θεού, συγκληρονόμους Χριστού και συμμέτοχους της δόξης αυτού.

Ο Χριστός μας παίρνει όλους εμάς από τα νύχια του διαβόλου και μέσω της υγιαίνουσας διδασκαλίας μας καθιστά σύμμορφους της δικής του δόξης, μας καθιστά υιούς και θυγατέρες. Γένοιτο αμήν. Τι μας ζητά να αφιερώσουμε; Αυτή την μικρή ζωή που έχουμε ώστε να την πάρουμε μεγάλη ζωή, αιώνια ζωή και να την μεταμορφώσει σε ένα μυροπωλείο του πνεύματος. Ουδείς εστιν ος αφήκεν οικίαν ή αδελφούς ή αδελφάς ή πατέρα ή μητέρα ή γυναίκα ή τέκνα ή αγρούς ένεκεν εμού και ένεκεν του Ευαγγελίου εάν μη λάβη εκατονταπλασίονα νυν εν τω καιρώ τούτο και εν τω αιώνι τω ερχομένω ζωήν αιώνιον. Ο μέλλοντας αιώνας ήρθε. Αδέλφια μου, ουράνια και επίγεια αγαθά δίνει – χαρίζει ο Πατέρας μας σε όποιον αφιερώνεται, μάλιστα ο Χριστός δεν κάνει διακρίσεις, δεν προσωποληπτεί, πάντας ανθρώπους θέλει σωθήναι και εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν. Σε άλλο σημείο αναφέρεται, έλθετε προς με, πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι και εγώ θέλω σας αναπαύσει. Αν έχουμε καταλάβει το κάλεσμα που λάβαμε, ας διαθέσουμε οικειοθελώς αυτή την μικρή ζωή που έχουμε ώστε να την πάρουμε μεγάλη και παντοτινή, αιώνια ζωή. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.


Νεότερη Παλαιότερη