Πνευματικά Μηνύματα




Πνευματικά Μηνύματα


Από τότε που ακολούθησα τον Θεό, οι άνθρωποι με αγαπούν αλλά και πολλοί πολλές φορές με κρίνουν. Ο λόγος, διότι είμαι διαφορετικός. Όμως κι εγώ απορώ μαζί τους, και ο λόγος, διότι όλοι είναι ίδιοι, λένε τα ίδια κάθε μέρα, κάνουν τα ίδια και επαναλαμβάνουν ό,τι τους λένε οι άλλοι από την τηλεόραση. Στη συνέχεια κάνουν τους έξυπνους ο ένας στον άλλον, ενώ όλοι έχουν ακούσει τα ίδια. Αυτό νομίζω δεν είναι εξυπνάδα, αυτό  είναι για γέλια.  


Όταν κάνουμε το θέλημα του Θεού, να λέμε «δόξα τω Θεώ». Όταν κάνουμε λάθη, να παίρνουμε την εμπειρία και να προχωράμε, διότι «Οἴδαμεν δὲ ὅτι τοῖς ἀγαπῶσι τὸν Θεὸν πάντα συνεργεῖ εἰς ἀγαθόν,» (Ρωμ. 8:28). Αμήν.


Στην Φωνή Θεού Αφθαρσία πολλοί θα έρθουν κοντά μας αλλά και πολλοί θα φύγουν. Το θέμα είναι, κανείς από αυτούς που θα φύγουν, να μην γίνει αιτία να φύγουμε εμείς. Εμείς να μην σταματήσουμε ποτέ τον καλόν αγώνα. Μερικοί λένε «ο Θωμάς κάνει λάθος». Εγώ συμφωνώ. Δεν δήλωσα ποτέ Θεός, αλλά μόνο κάποιος που προσπαθεί να γίνει άνθρωπος του Θεού. Εμείς καθημερινά να σπουδάζουμε και να στοχεύουμε στο να γίνουμε αυτό που θέλει ο Θεός. Γένοιτο, γένοιτο, αμήν. 


Νεότερη Παλαιότερη