Πνευματικό μήνυμα

 



Σκοπός του Θεού, είναι να δημιουργήσει ξεχωριστή προσωπικότητα στον καθένα μας

 

Ο παγκόσμιος Θεός, ο οποίος δημιούργησε τον κτιστό και άκτιστο κόσμο που φιλοξενεί η Κτίση, στοχεύει και στην ξεχωριστή προσωπικότητα του καθενός μας. Διαπεραστικός αυτός ο Θεός ως μάχαιρα, διά της κρίσης που προκαλεί η αναγέννηση, επιδιώκει την μετάνοια του ανθρώπου πάνω στην αλλαγή της λειτουργίας του νου, ώστε να δημιουργήσει στον καθένα μας τον νου τον δικό του ο οποίος μας καθιστά υιούς και θυγατέρες Θεού.

 

Τι εστί οικονομικό πρόβλημα

 

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, υπάρχει πρόβλημα πλεονεξίας και σκληρότητας. Όπως ο ήλιος, η καθημερινή αυτή έκφραση της αγάπης και της πρόνοιας του Θεού, επαρκεί για όλους τους ανθρώπους του πλανήτη μας, έτσι και ο πλανήτης μας (γη) επαρκεί για τη διατροφή όλων των ανθρώπων. Φαντάζεσθε άνθρωπο να αποθηκεύει ήλιο για τον εαυτόν του και να μην αφήνει τους άλλους να φωτίζονται και να θερμαίνονται;

 

Το περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή μας

 

Το περιβάλλον συμβάλλει στην ζωή μας θετικά ή αρνητικά. Αν το περιβάλλον είναι αρνητικό, δαιμονισμένο, τότε μπορεί να έρθει και ο θάνατος στον άνθρωπο που ζει σε αυτό. Αν το περιβάλλον είναι θετικό, τότε και από τον θάνατο, φέρνουμε τους συνανθρώπους μας πάλι στην ζωή. Ας προσέξουμε τι λέμε, τι κάνουμε, μήπως και άθελά μας σπείρουμε τον θάνατο και όχι την ζωή στους συνανθρώπους μας.

 

Πνευματικό μήνυμα

 

Ένας πνευματικά ακαλλιέργητος νους (εγκέφαλος), δυστυχώς γίνεται με την πάροδο των χρόνων, λέσχη δαιμονίων, όπου εκεί μέσα συντελούνται οι συνεδριάσεις αυτών των δαιμονίων. Μη γένοιτο!

 

Προσευχή

 

Η προσευχή γίνεται σκέψη. Κατόπιν γίνεται ζώσα πίστη. Κατόπιν διά μέσου των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, ταξιδεύει ώστε να δημιουργήσει, μέσω της άμορφης ύλης την οποία εξουσιάζει και συντονίζει, το θαύμα. Η προσευχή με την ζώσα πίστη, συντελεί το θαύμα, διότι υλοποιεί την ύλη και παρέχει την θεραπεία ή τον πολλαπλασιασμό της ύλης. Η προσευχή είναι η κινητήριος δύναμη της παρούσης και της μελλούσης ζωής. Χωρίς αυτή δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε το οτιδήποτε. Και αν πετύχουμε πράγματα, χωρίς την προσευχή, θα χαθούν γρήγορα. Αμήν.

 

Πνευματικό μήνυμα

 

~      Πολλοί λένε, «θέλω να σου εμπιστευθώ ένα μυστικό αλλά μην το πεις σε κανέναν». Αφού το μυστικό δεν μπορούμε να το διαφυλάξουμε εμείς, μην περιμένουμε να το φυλάξουν οι άλλοι για εμάς. Να γνωρίζουμε, ότι από την ώρα που θα το πούμε, θα το μάθει ο κόσμος όλος. Όσο το κρατάμε για τον εαυτό μας, το εξουσιάζουμε. Όταν το πούμε, αυτό θα μας εξουσιάσει.

Νεότερη Παλαιότερη