9 ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

 


9 ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Ο τρόπος να γίνει  ο άνθρωπος Θεός είναι δια μέσω της φωνής Θεού.  Ο Θεός δια μέσω  της Φωνής Θεού, θα αφθαρτοποιήσει τα σώματα των ανθρώπων του Θεού. Ο τρόπος: πρώτον παίρνουμε στα χέρια μας το Ευαγγέλιο του Χριστού, παίρνουμε ακόμα κοντά μας  την υγιαίνουσα  διδασκαλία  της  Φωνής Θεού,

Δεύτερον, εισερχόμαστε στο αγιαστήριο, και μένουμε σε αυτό, μέχρι το ρήμα του Θεού, η σοφία του Θεού γίνει ενυπόστατη σε όλα τα παιδιά της Φωνής Θεού. Τα επόμενα χρόνια εν δυνάμει και διά  Πνεύματος Αγίου  θα εμφανιστεί στον κόσμο ο άνθρωπος του Θεού, ο οποίος θα ιδρύσει την Βασιλεία του Θεού στη γη, αμήν.  Αδέλφια μου αιώνες τώρα, τα έθνη, οι θρησκείες, οι πόλεμοι, η αμαρτία, η άγνοια, ο θυμός, ο εγωισμός, ταξιδεύει μέσα στους ανθρώπους. Το παράξενο είναι ότι αυτά μένουν ενώ οι άνθρωποι πεθαίνουν. Άρα το πρόβλημα έγκειται  στο ότι ο άνθρωπος για να γίνει αιώνιος, θα πρέπει να πεθάνουν όλα αυτά  από την συνείδηση όλων των Χριστιανών, ώστε η αγάπη να πάρει την θέση της, η οποία είναι ο θρόνος του Θεού.  Αγάπη η οποία να στρέφεται   προς  πάντα  συνάνθρωπο,  φίλο και εχθρό.

Η αμαρτία έφερε τον θάνατο. Ο θάνατος επικράτησε σε όλον τον πλανήτη, ο βασικός λόγος είναι διότι, οι άνθρωποι έφυγαν από τον Θεό. Φυσικό  είναι να χάσουν τη ζωή, τον Θεό, αφού οι άνθρωποι οι  πρωτόπλαστοι  εγκατέλειψαν τον  Θεό.

Ο διάβολος σήμερα είναι παιδαγωγός.  Μεγάλο πράγμα αυτό, να σε εκπαιδεύσει να γίνεις Θεός. Όμως ο άνθρωπος ούτε τον εκπαιδευτή ακούει, ούτε τον Θεό, έτσι δημιουργεί δικό του Θεό, στα δικά του μέτρα.  Αυτό τον οδηγεί στον θάνατο και μπορεί να μην ακούει κανέναν γιατί έχει δοσμένες υπό του Θεού δυνάμεις ώστε να μην υποτάσσεται  ούτε στους  αγγέλους.  Αμήν.

Ο Χριστός δεν είχε δικό του λόγο, τον λόγο του Πατέρα του χρησιμοποίησε. Στο Ευαγγέλιο του Χριστού, σε όποιο σημείο μιλά ο Χριστός στην ουσία μιλά ο Πατέρας. Όσοι παρεκκλίνουν από την λογική του Πατέρα, φαίνεται ότι υπηρετούν  Θεό, όμως υπηρετούν  τον  θάνατο.

 

Όλοι δυστυχώς κρίνουμε, ακόμα και οι μεγάλοι άγιοι. Αφού ανήκουν στα δόγματα, κρίνουν, φυσική συνέπεια όλοι να πεθαίνουν. Ζήλια- ψέμα- κρίση- εγωισμό- πονηρία, άμα τα βγάλουμε, θα νιώσουμε την ελευθερία του Θεού, την δόξα του Θεού.

Για να μιλάς δια Πνεύματος Αγίου, θα πρέπει να μην κρίνεις, να μην  λες ψέματα, να μην έχεις εγωισμό, πονηρίες, συμφέροντα κλπ.  Τότε ό,τι  λες, είναι δια  Πνεύματος Αγίου.  Όλοι θέλουν να κάνουν πνευματικές προσευχές γιατί έρχονται από τον κόσμο και έχουν εγωισμό, αφού θέλουν ο Θεός να τους επαινεί. Έτσι μαζεύονται όλοι όσοι δεν εφαρμόζουν και ο ένας λέει στον άλλον πόσο καλός είναι.  Όποιος έχει Θεό δεν θέλει προσευχές, αποφασίζει να μπει στο αγιαστήριο ώστε να γίνει άνθρωπος του Θεού. Όποιον τον παινεύει ο Θεός, πέφτει μετά εις χείρας Θεού ζώντος,  αφού  καυχάται  και ο διάβολος  του επιτίθεται.

Yπάρχουν σήμερα άνθρωποι του Θεού;  Σίγουρα υπάρχουν, όμως δεν έχουν καταλάβει την ουσία.  Τα επόμενα χρόνια όμως θα καταλάβουν και ο λόγος, διότι, ο Θεός θα συμπληρώσει ελείποντα σε  όλον τον αγαθό  λαό του Θεού.

Τρία στοιχεία χρειαζόμαστε. Ο Χριστός τόνισε, φανέρωσε: αιτείτε και δοθήσεται,  ζητήστε και ευρήσεται,  κρούετε και ανηγήσεται.

 

Οι Εβραίοι δεν δέχτηκαν τον Χριστό, γιατί νόμισαν ότι καταργεί τον Θεό τους, ενώ ο Χριστός με την παρουσία του έκανε τον Θεό των Εβραίων γνωστό σε όλον τον κόσμο. Οι Εβραίοι τον ήθελαν δικό τους. Με τον τρόπο που το επιδίωκαν δεν θα μπορούσε ποτέ να εκπληρωθούν οι επαγγελίες. Ο Χριστός ερχόμενος στο Ισραήλ τις πραγματοποιεί όλες. Ο απ. Παύλος φανέρωσε ότι, τύφλωση ήλθε κατά μέρος ίνα πληρωθούν τα έθνη. Όταν τα έθνη πληρωθούν,  τότε  και οι  Εβραίοι  θα τον ανακυρήξουν  Υιό Θεού.

Το σώμα του Πατέρα είναι ο υλικός κόσμος και το Πνεύμα του Πατέρα υπάρχει στο Ευαγγέλιο του Χριστού αλλά και στην Φωνή Θεού.

Σε ποιά περίπτωση υβρίζεται το Πνεύμα το Άγιο. Είναι δύο οι περιπτώσεις. Η μία όταν δεν πιστεύουμε στον Χριστό και η δεύτερη, όταν πιστεύουμε με τα λόγια και δεν προβαίνουμε σε έργα αναγέννησης  έργα αγάπης.

Στην δική μου ζωή, η μόνη διασκέδασή μου είναι όταν ο Θεός ζει μέσα μου και συνδιαλέγεται μαζί μου πνευματικά. Γένοιτο αμήν. Εύχομαι να γίνει σε όλα τα πνευματικά μου αδέρφια και παιδιά. Αμήν.

Το Πνεύμα το Άγιο δια μέσω των παιδιών του Θεού  θα εκπληρώσει  όλες τις επαγγελίες.

Οι περισσότεροι Χριστιανοί κλείνονται στο σπίτι τους και απορρίπτουν την εκπαίδευση, η οποία δημιουργείται με την συνδιαλλαγή  μας  με τους  άλλους ανθρώπους.

Να αγαπούμε τον Χριστό συνειδητά. Όποιος τον αγαπήσει συνειδητά  θα έχει πίσω του έργο πνευματικό το οποίο ακόμα και οι  αιώνες  θα το σεβαστούν.

Τα έθνη μένουν στους αιώνες, οι θρησκείες μένουν στους αιώνες, οι εγωισμοί ταξιδεύουν από γενιά σε γενιά στους αιώνες, τα συμφέροντα μένουν στους αιώνες, όλα μένουν στους αιώνες, εκτός από τον άνθρωπο που την χρονική στιγμή τα υπηρετεί. Αδέλφια μου όταν αυτά πεθάνουν και η αγάπη έρθει τότε ο άνθρωπος θα ζήσει  και  όλα αυτά  θα πεθάνουν.  Γενοιτο αμήν.

Όταν κάποιος γλωσσολαλεί και ερμηνεύει ,ενώ δεν είναι καθαρός, τότε αυτά που θα πει θα πηγάζουν από τα δικά του συμφέροντα, και θα κάνει κακό. Αν όμως  είναι άνθρωπος του Θεού τότε αυτά που θα πει θα φέρουν ζωή, αναγέννηση, σοφία Θεού, ενότητα, αγιασμό, αμήν.

Αδέρφια μου, όπου Θεός βούλεται,  νικάται φύσεως τάξη. Δηλαδή ο Θεός νικά την φθορά και τον θάνατο. Νικά την αμαρτία, νικά τον  εωσφόρο  και  τη στρατιά του .

Άνθρωποι του Θεού  είναι αυτοί οι οποίοι έχουν υποτάξει όλους τους νόμους της φθοράς.  Αυτοί  είναι κατόπιν και  ιερείς του Θεού οι οποίοι μένουν στον αιώνα γι΄αυτό ανήκουν στην τάξη Μελεχισεδέκ. Αφού γίνονται ιερείς του Θεού στον αιώνα τον άπαντα . Αμήν.

 

Τώρα Αδάμ έγινες ως εις εξ ημών, γινώσκων καλό και κακό. Και το καλό αλλά και το κακό είναι απαραίτητα στην ζωή των ανθρώπων.  Και τα δύο αν τα διαχειριστείς με σοφία γίνεσαι Θεός. Και τα δύο αν τα διαχειριστείς κακώς τότε δαιμονίζεσαι. Ας νομίζει κάποιος ότι το καλό είναι πιο πολύ από το κακό, η διαχείρηση  έχει  σημασία.

 

Χρειάζεται να καθαριστούμε ώστε να φύγει απο μέσα μας το ψέμα, τα καινούργια σαμπουάν καθαρισμού λέγονται Καινή Διαθήκη, και υγιαίνουσα διδασκαλία της Φωνής θεού.  Αρκεί να το αποφασίσουμε, με αυτά να πολεμίσουμε τον έτερο κακό εαυτό μας .Τα πάντα συντελούνται μέσα μας, η πάλη ημών δεν είναι προς σάρκα και αίμα αλλά προς τις αρχές τις εξουσίες.......Το να γνωρίσω τον εαυτό μου δεν είναι δύσκολο αρκεί να το θέλω, ο τρόπος να τον συγκρίνω με τον Χριστό, και να ακολουθήσω  αυτόν και στο Θαβώρ, αλλά και στον Γολγοθά. Ο οποίος Χριστός αποτελεί το μόνο υγιές παράδειγμα ανθρώπου μέσα στην δημιουργία.

Το κίνητρο ζωής  είναι μέσα στον λόγο του Θεού και είναι ο Υιός και Λόγος του Θεού του ζώντος. Ο οποίος όταν γίνει κατανοητός θα γίνει κίνητρο ζωής, άφθαρτης ζωής για όλο το ανθρώπινο γένος.

Η Φωνή Θεού, κατ΄εντολή Θεού, σήμερα ανέλαβε να κηρύττει το Ευαγγέλιο της Βασιλείας. Αυτό εμπεριέχει το ουράνιο πολίτευμα. Το Ευαγγέλιο της Βασιλείας είναι αυτό το οποίο ιδρύει την Βασιλεία του Θεού μέσα μας και κατ΄επέκταση στη γη, αφού εμφανίζει ξανά στον πλανήτη τον λαό του Θεού, τα  παιδιά του Θεού, τα οποία όλα μαζί αποτελούν την οικογένεια του Θεού. Σήμερα η Φωνή Θεού δια Πνεύματος Αγίου αποκωδικοποιεί τα μυστήρια εκείνα που ενεργούν στην ζωή μας και μας οδηγούν στον θάνατο, όμως χρειάζεται απόφαση, διότι η σκιώδης απόφαση δεν φέρνει ουσιαστικά αποτελέσματα. Γι΄αυτό  παρ΄όλη την αγαθή πνευματική  προσπάθεια τον ανθρώπων του Θεού, πολλά παιδιά  έξαφνα οδηγούνται  σε αδιέξοδο.  Δεν φτάνει απεδείχθη μόνο η αγαθή πίστη, ούτε το αληλούϊα ούτε η δοξολογία, εξάλλου ο Θεός δεν δόξαζεται με αυτά, χρειάζεται αναγέννηση,  ώστε να μας διέπει η δική του λογική. Είναι γραφικό οτι η θυσία που ζητά ο Πατέρας είναι να παραστήσουμε τα σώματα μας θυσία ζώσα ευάρεστη στον Θεό. Σε καθημερινή βάση να εργαζόμαστε το αγαθό  στη  ζωή μας.

Αδέλφια μου, η Φωνή  Θεού είναι φορέας ζωής. Δυστυχώς οι πάντες αν και είχαν αποκαλύψεις πάνω στην άφθαρτη ζωή, τις εγκατέλειψαν και γύρισαν στις αρχές του θανάτου. Ακούτε, οι άνθρωποι που πίστεψαν στη ζωή, κηρύττουν τον θάνατο, συμβιβάστηκαν με αυτόν. Και ο λόγος διότι ο Θεός από την συνεχόμενη απιστία τους, πήρε την λυχνία του. Εμείς σήμερα που έχουμε αυτή την λυχνία στην ζωή μας να μην απιστήσουμε, γένοιτο  αμήν.

Φανατισμός σημαίνει αποκεφαλισμός. Δέστε, ο φανατισμός στον νόμο τι κάνει! Αφού ακόμα και μέχρι σήμερα ούτε και οι Εβραίοι δεν κατάλαβαν την Χάρη, τον Χριστό, ο οποίος γεννήθηκε εκεί, δίδαξε, σταυρώθηκε, και αναστήθηκε. Δυστηχώς, υπάρχει πνευματική τύφλωση όταν κάποιος δεν θέλει να δει, και παραμένει  μέχρι  να έρθει ο φυσικός  θάνατος………

 

Ας γίνουμε πλούσιοι κατά Θεό, ο κατά Θεό πλούσιος μεριμνά νυχθημερόν για να αποκτήσει τον πλούτο του Θεού. Πλούσιος κατά κόσμο είναι αυτός που έχει πολλά χρήματα.  Πλούσιος υλικά κατά Θεό είναι αυτός ο οποίος θέλει λίγα, χρειάζεται λίγα, ζει με λίγα. Ο πραγματικός πλούτος ανήκει σε αυτούς που υπηρέτησαν τον Κύριο με αγάπη, με σοφία, όπως πολλοί  άγιοι, και γέμισαν με τον πλούτο του Θεού.  Κοιτάχτε πως δουλεύει η σοφία του Θεού. Μια φορά ήταν ένας πρεσβύτερος που έκανε μάθημα πνευματικό. Στο μάθημα επέπληξε έναν αδερφό, μάλιστα μετά την επίπληξη του είπε να περάσει έξω από την αίθουσα, εκεί, ήταν και ο αββάς Βυσσαρίων. Δέστε εδώ παράδειγμα πνευματικού ανδρός, δέστε παράδειγμα αιώνιου πλούτου! Αυτός, σηκώθηκε όρθιος για  να βγει έξω από την αίθουσα.  Του λέει ο ομιλητής: -που πας αββά;     -έξω, του λέει. -Γιατί;  -Διότι οι δικές μου αμαρτίες είναι περισσότερες απ΄αυτόν που εσύ επέπληξες σήμερα εδώ, απλώς οι δικές μου δεν βγήκαν ακόμα στο φως.

 Όποιος λοιπόν θέλει να μας δογματίσει ή να μας χωρίσει από της αγάπης του Χριστού ή από κάποιον αδελφό, (η οποία εκδηλώνεται εν συντομία με το να δέχεται  ο ένας τον άλλον όπως είναι), όλοι να απέχουμε από αυτόν τον αδερφό,  μπας και μάθει  αυτός ή ο οποιοσδήποτε ποιμένας  καθώς  και ο λαός, τι σημαίνει  Χριστός.

 

Νεότερη Παλαιότερη